Najnovšie recenzie zo sekcie Vodné filtre
Praktický flter, nezaberie miesto
- Veľkosť, funkčnosť.
kvalitny nerezovy produkt
- Jednoduchá montáž
- Dlhá výdrž náplne
- Kvalitné filtrovanie
Nemusím nikam cestovať, aby som si to kúpila.
- jednoduchá manipulácia
- Odstranuje tvrdost vody
Verim, ze pomaha udrziavat nase spotrebice v dobrom stave
- Je nizsi, takze vojde namontovat aj do police v linke pod drezom.
- Super filter.. filtruje presne ako ma ale odporúčam ho radšej po každej túre, výlete, používaní dlhšom pred odložením prečistiť.. stačí teplá voda z druhej strany, sami uvidíte co za bordel zachytil. Pokiaľ ho neplánujete použiť cez zimu, tiež dôkladne premyť (na YT je kopec videí ako nato)
- To maskačove prevedenie je trošku zradne (skôr taka imidžovka) hlavne keď vám niekde vypadne, odporúčam preto asi radšej farebné prevedenie nech je pekne vidno..
- Omedzené používanie pri - teplotách.. všade sa to spomína ale nesmie zamrznúť.
- vyhovuje mojim požiadavkam
- Voda je teraz neskutočne chutná.
- Tá voda z vodární bola neskutočne "zasmradená" chlórom a kto vie ešte čím.
- Od kedy pijem vodu z tohto zariadenia, tak prestali aj problémy s pálením žahy.
- Domáce minerálky a vody so sirupom pre naše deti sú oveľa chutnejšie.
- Hadička mohla byť o 10 cm dlhšia, no to je len taký maličký detail.
dobry kvalitny
Mäkšia voda
Ešte nevyskušane ale vyzerá to kvalitné a dobre.
neviem resetovat kontrolu opotrebenia podla prilozeneho navodu.
- velký objem prefiltrovanej vody rádovo v 100 000 litroch
- Dopojitelnosť k nástenným batériám v starších domoch, ktoré majú na výustných trubkách-pipkách vnútorný,alebo vonkajší závit ,kde je umiestnený perlátor. Ten sa demontuje a na jeho miesto sa našróbuje guľový ventil aj s perlátorom a ventilom, ktorým si prepínate ,buď vodu do filtra ,alebo vodu do drezu.
- Podľa popisu na internete má to byť super vec. Zatiaľ neviem sa vyjadriť, možno o dva mesiace.
- Dodaný produkt STOPkalk 1/2" po namontovaní tiekol a nedalo sa utesniť. Po dohovore so servisákom sme si vyriešili problém.Chyba bola vo výrobe, čo by som doporučil zistenú závadu poslať ďalej výrobcovi.
- Ešte je krátky čas na to, ale vybral som si ho nie náhodou, ale práve kvôli jeho popisovanému pôsobeniu.
Produkt som zatial netestoval,ale pristup obchodu je profesionalny ,rychle dorucenie ,maximalne spokojny.
dakujem
Zobrazujem 301 - 320 zo 365 recenzií « Predchádzajúci 1...14 15 [ 16 ] 17 18...19 Ďalšie »