Najnovšie recenzie zo sekcie Vodné filtre
Dobrý produkt splnil očakávanie, voda je chutná. Tento filter nahradil BRiTU. Môžem len odporučiť.
- nákup cez internet
- Lahka instalacia
- S obchodom som bol spokojny
- Volnym okom viditelne necistoty su vo vode aj po filtracii.
- Velmi zle filtrovanie s porovnanim s filtrom Crystall quest. Ale tato znacka sa uz bohuzial nepredava.
Za tu cenu som cakal ovela viac, kedze zivotnost je len 3 mesiace, ocakaval som, ze filter bude velmi jemny a lahko sa zanesie a koli tomu ta casta vymena.
No ako som uz spominal filter od Crystall quest stal 2x tolko, ale deklarovana vydrz je az 10-12 mesiacov a viditenym okom bola voda uplne cista a aj chutovo lepsia.
Najskor som mal pocit, ze som kupil len mechanizmus a filter samotny je potrebne dokupit, ale v popise produktu v eshope je napisane, ze filter je sucastou.
- Viditelne filtruje vodu z kohutka, kedze som predtym vycistil pressostroj a doteraz sa neusadza vodny kamen. Pach chloru z vody tiez nieje.
Zatial spokojny. Pozeral som aj zlozenie filtrovacej latky a vyhovuje mi. Samozrejme su aj vykonnejsie a lepsie, ale jednemu cloveku to staci. :-) Mam aj nahradnu napln. Potom objednam dalsiu sadu. Som spokojny s tym, co som si kupil. Vodu filtruje pomaly, ale kvalitne.
najprv mi začalo kvapkať z prvej baňky a o dva dni z druhej,takže som to musel dosť pritiahnuť,teraz je to zatiaľ O.K
Tova mi bol doručený NEKOMPLETNÝ !!!
- lahky, skladny, rychle filtrovanie
- Filtruje pitnú vodu
Veľmi pekne vyzerá - chromový, zatiaľ spokojnosť aj s fungovaním...
pri prítomnosti ílu vo vode odporúčam vložku 1 mcr
- cena,kvalita
Malé rozmery a trvanlivosť. Praktické. Dobré recenzie a potrebné pre turistiku.
- Chutná voda som spokojný
- Nezabere vela miesta ľahká montáž
- Jednoduchá montaž
- Zlepšená kvalita pitnej vody
- Zbaví vodu nielen bakterií ale aj vírusov a dusičnanov.
- Zásobník vody na 5 litrov
- Zabudovaný mineralizator
Po dlhšom rozhodovaní sme vybrali RO. Voda je kvalitnejšia a bez zápachu.
Jediný zápor vidím vo väčších rozmeroch zariadenia a v zvýšených nákladoch pri výmene filtrov.
- Lahko sa s nim manipuluje
- zatiaľ testujem
- Super popis,funkčnosť
- celokovový, trvanlvý
ešte som nevyskúšal
Kvalitný filter
Zobrazujem 321 - 340 zo 363 recenzií « Predchádzajúci 1...15 16 [ 17 ] 18 19 Ďalšie »